Välj ett varumärke som passar er profil

Ett av de bästa råden ni kan få som företag är “välj ett varumärke som passar er profil”. Tänk på vad ni vill förmedla, och vilka värden ni står för. Se sedan till att detta komma till uttryck i det varumärke ni väljer.

Att välja ett varumärke som passar er profil är något av det svåraste som finns, så det är väl värt att lägga ner tid och arbete på att få till det där perfekta varumärket, som verkligen passar er reklamprofil.

När ni väl har ert varumärke så ser ni till att era kunder exponeras för det, och ett lätt sätt att göra det är att skapa en kollektion profilkläder, både till anställda och som gåvor till kunder eller som give-aways på mässor.

Profilkläder

När ni ska ta fram en kollektion med profilkläder så måste ni återigen ställa er frågan: Vad passar er reklamprofil?. Har ni som företag ett stort miljöfokus? Då kan det vara en bra idé att se till att era profilkläder är miljöcertifierade.

Har ni en produkt eller en kundbas som är sportig och fokuserar på ett hälsosamt liv så kan det vara en bra idé att ta fram träningskläder med ert varumärke på.

Profilprodukter

Förutom profilkläder så finns det även en mängd produkter som ni kan få ert varumärke tryckt på, och även här gäller det att se till att välja produkter som förstärker och passar er reklamprofil.

Ett exempel är tygkassar med tryck, som ger era anställda och kunder en möjlighet att välja bort plastkassar när de handlar. Detta förstärker ert företags miljöprofil och visar på att ni värnar om vår jord.

Arbetskläder

Det absolut viktigaste beslutet när det gäller vad passar er profil är vad ni vill signalera med de arbetskläder ni väljer för era anställda!

Vill ni ge era kunder ett formellt intryck, eller en mer avslappnad och välkomnande stämning? Vad har ni för färgpalett i er reklamprofil? Se till att plocka upp den och matcha era arbetskläder med er reklamprofil.