Skapa en hel kollektion av kläder med tryck

Ett bra sätt att maximera ert företags exponering av er logotyp är att skapa en hel kollektion av kläder med tryck. Med flera olika typer av profilkläder utnyttjar ni alla tillgängliga arenor för att synas, och har samtidigt ett stort urval av presenter tillgängligt för att matcha mottagarens intressen och önskemål.

En hel kollektion profilkläder med tryck kan också vara ett sätt att se till så att er personal är enhetligt klädda och lätta att identifiera, oavsett arbetsuppgift och funktion. När det gäller att ta fram arbetskläder med tryck så är det viktigt att tänka på funktionalitet när ni väljer kläder till kollektionen. Har ni personal som jobbar utomhus är det till exempel viktigt med jackor med tryck, medan det kanske inte alls behövs om alla arbetsuppgifter genomförs inomhus.

Tröjor

Det finns en mängd olika tröjor med tryck att välja mellan, och här gäller det att ha tänkt igenom vilket intryck ni strävar efter. En pikétröja med tryck är till exempel lite mer välklädd än en t-shirt. Ytterligare ett steg upp på skalan är förstås skjortan, och inom kategori skjorta finns det underavdelningar med färger och mönster som förändrar hur formellt den uppfattas.

Att ta fram en träningströja med tryck är ett bra sätt att visa att ni uppmuntrar till träning och en hälsosam livsstil.

Mössor

När ni tar fram kläder med tryck till ert företag, glöm då inte mössorna! En mössa passar de flesta, och i vårt klimat är det ett plagg som används en stor del av året. En ytterligare fördel är att den sitter väl placerad i ögonhöjd, vilket gör att trycket syns och noteras av nästan alla. En mössa med tryck ger ett intryck av ett omtänksamt företag som inte vill att varken anställda eller kunder ska frysa.

Även andra huvudbonader, såsom keps eller solhatt är bra kläder med tryck, eftersom de ger en stor och tydlig exponering av trycket på grund av sin synliga placering längst upp.

Ytterkläder

Ytterkläder med tryck är ett trevligt sätt att visa företagets logotyp för en bred publik. Det finns många olika typer av ytterkläder att välja på, så förstärk gärna det intryck ni som företag vill ge genom att välja en typ av jacka som matchar det.

Ytterkläder med tryck har också den fördelen att de alltid syns när de används, vilket kan vara värt att tänka på när ni väljer ut er kollektion av profilkläder.