Profilkläder - ett sätt att stärka ert varumärke!

Profilkläder är ett utmärkt sätt att stärka ert varumärke! Genom att ta fram en kollektion med genomtänkta profilkläder kan ni, förutom att exponera ert varumärke, ge ett helhetsintryck som förstärker ert företags profil.

Att stärka varumärket genom profilkläder är lätt, eftersom utbudet idag är enormt både vad gäller stil, design, och olika sorters tryck. Både anställda och kunder uppskattar snygga och strategiskt valda profilkläder, och bär dem gärna.

Genom att fundera över vilka aktiviteter och värden ni vill att ert företag ska förknippas med så kommer ni lättare fram till vilken typ av profilkläder som stärker varumärket på bästa sätt. Är det exklusiva sporter som segling eller golf som är mest ni, eller är det en mer vardagsbetonad kollektion som passar er bäst?

Profilerande arbetskläder

Profilerade arbetskläder stärker varumärket genom att stärka känslan av samhörighet och team-andan hos de anställda. Profilerade arbetskläder används ofta av företag som har någon form av exponering för slutkunder.

Ett exempel är till exempel servicetekniker, som genom att bära profilkläder lätt känns igen när de är ute hos kunden för att ge service. Ett annat är inom handeln, där profilerade kläder gör det lätt för kunder att identifiera de anställda och få svar på frågor eller andra typer av hjälp.

Profilerande fritidskläder

Profilerade fritidskläder är ett sätt att öka exponeringen av ert varumärke för presumtiva kunder. Vid val av profilkläder för fritidsbruk är det extra viktigt att fundera igenom hur ni vill uppfattas, var och i vilka sammanhang ni vill synas.

Är det en seglarjacka med företagets logotyp som ger den önskade exponeringen, eller är det en t-shirt?

Miljövänliga profilprodukter

Ett sätt att förstärka ert företags miljöprofil är att välja certifierade miljökläder när ni tar fram företagets kollektion av profilkläder.

Utbudet är enormt av miljöcertifierade profilkläder, så det kommer inte att begränsa er, utan istället skicka en tydlig signal om att ni värnar om miljön och vår planet.

Presenter & Give-aways

Även vid val av presenter och giveaways är det bra att hålla en linje som förstärker ert företags varumärke.

Till exempel så signalerar en t-shirt, en pikétröja och en träningströja i funktionsmaterial olika saker.

Till det kommer att de kommer användas i olika sammanhang och därigenom exponera företaget för olika mottagare.