Era profilkläder ska representera ert varumärke, välj med omsorg

Tänk på att era profilkläder ska representera ert varumärke, välj med omsorg. Olika typer av plagg ger olika intryck, så var noga med att välja de plagg som förstärker ert varumärke. Typ av tryck och placering av detta bidrar också till profilklädernas intryck, och är definitivt värt att lägga ner en del arbete och tankemöda på.

att välja att skaffa profilkläder som arbetskläder till er personal kan vara en bra idé, speciellt för de som möter era kunder. En enhetlig klädsel på arbetsplatsen ger också en tydlig känsla av representation till de anställda, liksom att det för kunder representerar en trygghet och en del av varumärket.

En skjorta med tryck ger ett mer formellt intryck än en t-shirt, men även skjortor kan ge olika intryck beroende på vilken färg de har och om de är mönstrade eller inte. Bestäm vad ni som företag vill att era profilkläder ska ge för intryck.

Ytterkläder

Ytterkläder ger en väldigt stor exponering av ert varumärke mot stora kundgrupper. Var noga med vilken typ av ytterkläder ni väljer, för att maximera ert varumärkes representation. Om ni utför en del av arbetet utomhus är profilerade ytterkläder ett självklart val.

Det kan vara bra att påminna de anställda om att de ägnar sig åt representation så snart de använder profilkläder, och att de då förmedlar en del av ert varumärke.

Mässor och utställningar

På mässor och utställningar är det extra viktigt med representation, och vad som förmedlas genom de profilkläder som ni har valt till ert företag.

En skjorta med tryck ger ett mer formellt intryck än en t-shirt med tryck. Ett par blåställsbyxor ger ett robustare intryck än ett par sweatpants. En träningströja i funktionsmaterial förmedlar i sin tur ett fokus på hälsa och livsstil.

Träningskläder

Om ni delar ut träningskläder till era anställda eller kunder så kommer ni att få representation även i träningssammanhang, som till exempel på gymmet eller i motionsspåret. Detta bidrar till att ge en känsla av att ni som företag står bakom en hälsosam livsstil, och uppmuntrar till både motion och träning för era anställda.

Ett annat användningsområde av träningskläder med tryck är som sponsring av ett lag eller ett lopp.